Ons verhaal

OpenFire is dé outdoor-keuken bij uitstek.
Met houtblokken of houtskool is het mogelijk om allerlei gerechten klaar te maken. Grillen, roerbakken, braden, stoven, toasten, frituren, zelfs gratineren is mogelijk.
Van aperitief tot dessert, van toast, hapjes, pizza tot brood, van soep tot kaasfondue of gluhwein, van gestoomde vis tot gegrilde steak. Laat jouw inspiratie de vrije loop en daag jezelf uit.
OpenFire zorgt voor onvergetelijke momenten!

Tips

De gemakkelijk verplaatsbare vuurschaal (diameter 87 cm) met onderaan een hitteschild (bescherming tegen gras of terras) vormt de basis voor uw bbq of zelfs een authentieke buitenkeuken.

Openfire staat voor plezier, dus het is zo ontworpen dat iedereen er omheen kan ZITTEN.
U kunt comfortabel grillen met behulp van de tweede vuurschaal die u op een gewenste hoogte plaatst.
Plaats de wok of vuursteen in de gewenste houder boven de grote vuurschaal. Hier werk je met houten blokken die droog en niet te dik zijn.
Je grilt met het zelfgemaakte houtskoolresidu dat ontstaat door het hout of de houtskool die je hebt gekocht te verbranden.

Om uw Openfire op te bergen, plaatst u alle accessoires op elkaar en dan kan de hoes eroverheen gaan. Alleen de houder van de kookketel mag worden verwijderd.
Als uw apparaat in de winter buiten blijft, wrijf het dan licht in met goedkope plantaardige olie.
Met de coating (spuitbus) kunt u uw apparaat om de 2 of 3 jaar volledig vernieuwen.
Deze service wordt ook door ons aangeboden
prijsbasis: 60 euro
prijs basis + accessoire: 90 euroMet 20 jaar garantie op uw mobile vuurschaal!

Ook te verkrijgen in de Openfire shop

Black Pottery by Clémot

Tapasplanken"Petit Patsy"

Enkel verkrijgbaar in onze showroom, Braainest op:
Hulhage 8
9800 Deinze
Belgium
enkel op afspraak t.e.m. 01/04/2021

Getuigenissen

Super bbq !!! Highly recommended, hope in advance for a beautiful summer and that many more nights may follow all of these 🙂
SANDRA BOLLE ENG

SANDRA BOLLE

On the 'Day of the customer tastes' in Deinze, my BBQ quickly caught my attention. I could not resist the delicious matured prime rib with potatoes. Such an OpenFire would still be at parties in our garden!
PETER VAN DOORN ENG

PETER VAN DOORN

I had the pleasure of enjoying a delicious portion of Gamba's with quinoa that was prepared live for me with fire and passion on an OpenFire BBQ.
FLEUR DE KEYSER ENG

FLEUR DE KEYSER

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart