OpenFire

Het culinaire kampvuur

Ons verhaal

De ultieme buitenkeuken

Met OpenFire creëer je de perfecte buitenkeuken. Of je nu kiest voor houtblokken of houtskool, de mogelijkheden zijn eindeloos. Grillen, roerbakken, braden, stoven, toasten, frituren en zelfs gratineren behoren tot de opties.

Van aperitief tot dessert, van toastjes en hapjes tot pizza en brood, van soep tot kaasfondue of glühwein, van gestoomde vis tot gegrilde biefstuk – laat je inspireren en ga de uitdaging aan.

OpenFire zorgt voor onvergetelijke momenten!

  • De gemakkelijk verplaatsbare vuurschaal (diameter 87 cm) met een hitteschild aan de onderkant (ter bescherming van gras of terras) vormt de basis voor je BBQ of zelfs een authentieke buitenkeuken.

  • OpenFire staat voor gezelligheid, dus het is ontworpen zodat iedereen eromheen kan zitten. Je kunt comfortabel grillen met behulp van de tweede vuurschaal die je op de gewenste hoogte plaatst. Plaats de wok of flint in de gewenste houder boven de grote vuurschaal. Gebruik droge, niet te dikke houtblokken.

  • shield

    Om je OpenFire op te bergen, stapel je alle accessoires op elkaar en plaats je de afdekhoes eroverheen. Alleen de houder van de kookketel moet worden verwijderd. Als je apparaat in de winter buiten blijft staan, wrijf het dan lichtjes in met goedkope plantaardige olie. Met de coating (spuitbus) kun je je apparaat om de 2 of 3 jaar volledig vernieuwen.

Wij maken gebruik van cookies en andere tracking-technologieën om uw surfervaring op onze website te verbeteren. Lees meer